De bestverkochte 5 notitieboeken van 2020

Dingbats Notebook Serengeti

Het afgelopen jaar hebben we bij My Lovely Notebook heel wat pakketten mogen inpakken. Er gingen veel mooie notitieboeken door onze handen om deze te versturen naar jullie. Of het nu om een bullet journal ging of een notitieboek die gebruikt werd als dagboek; stuk voor stuk verkopen we pareltjes waar jullie weer blij van werden. We verkopen heel veel verschillende merken, maar er waren vijf merken die het meest populair waren in 2020!

Dingbats* Earth collectieDingbats*

De notitieboeken van Dingbats* doen het sinds het begin al heel erg goed. Dingbats* is een Libanees bedrijf wat begonnen is als papierleverancier. Ze willen graag een bijdrage leveren aan de wereld. Hierdoor gebruiken ze allemaal eco-vriendelijke materialen zoals 100% vegan leer en FSC papier. De notitieboeken van dit ‘groene’ merk zijn daarnaast ook helemaal afbreekbaar en recyclebaar. Op elk notitieboek van Dingbats* staat een bedreigde diersoort of een bedreigd gebied gepreegd (diepdruk). En schenken ze een deel van de verkopen aan het Wereld Natuur Fonds, zodat een deel van de verkopen terecht komt om deze beschermde diersoorten te beschermen.

Van Dingbats* verkopen we twee formaten; A5 en A4. De notitieboeken bevatten dotted papier en zijn daarom voor verschillende doeleinden te gebruiken. Wij zijn heel blij met dit mooie merk in ons assortiment!

RösslerRossler Bullet Journal Travel 5

Bij Rössler zijn ze door en door papierliefhebbers. De verscheidenheid, de natuurlijkheid, de vele verschillende structuren en haptiek en de nog grotere mogelijkheden om papier te verfijnen en te gebruiken vinden zij het meest
leuk. Hun doel is om producten te creëren die emotionele momenten bijzonder persoonlijk en stijlvol maken. Ze maken prachtige covers die ons door de zachte kleuren enorm aanspreken.

De notitieboeken bevatten dotted papier en hebben allemaal een harde kaft. Of je het nu wil gebruiken als gratitude journal, bullet journal, dagboek of notitieboek voor al jouw to do’s: Rössler stelt jou niet teleur!

MOYU premium notitieboek A5 Misty MountainMoyu

MOYU is wat ons betreft een geweldig merk. We hebben meerdere duurzaam schrijven notitieboeken geprobeerd, maar dit is wel onze favoriet. Want naast dat we dol zijn op papier en het schrijven met een pen in een mooi notitieboek dat je koestert, vinden we het ook erg fijn dat kladjes, post its en losse briefjes verdwijnen. De oplossing voor jouw tijdelijke aantekeningen, krabbels en to-do lijstjes is een notitieboek van MOYU! De notitieboeken van dit merk zijn gemaakt van heel stevig steenpapier. Bij het notitieboek zit een Pilot Frixon pen en een doekje geleverd. Je schrijft in het notitieboek met deze pen en met een vochtig doekje veeg je in 1x de tekst weg die je hebt opgeschreven. Daarna is jouw pagina weer helemaal leeg. Je kunt een bladzijde tot wel 500x gebruiken en schoonmaken en daardoor kun je MOYU heel erg lang gebruiken. De boekjes bevatten verschillende pagina’s, van to do-lijsten tot een weekplanner en van dotted papier tot lijntjes. We zijn absoluut trots op dit mooie merk in ons assortiment.Archer and Olive Notitieboek Dot Grid - Vintage Bee (192 pagina's)1

Archer and Olive

Als we het hebben over een zeer geschikt notitieboek voor bullet journaling, hebben we het gelijk over Archer and Olive! Met het ultra dikke 160 grams papier zijn deze notitieboeken zeer geschikt voor vulpennen, markers, stiften of verf. Je hoeft dus niet bang te zijn voor ‘ghosting’ of ‘bleeding’. Iedere pagina is met de hand gebonden waardoor het notitieboek perfect open blijft liggen. Hierdoor geeft dit notitieboek je het vertrouwen en de flexibiliteit om je dagen bewust vorm te geven en je to-do lijstjes te organiseren. De pagina’s zijn wit en daardoor een droom van iedere bullet journal fan! Perfect voor het fotograferen en vastleggen van die Instagramwaardige lay-out.

Twee leeslintjes, een penloop, een bijgeleverd doosje, een opbergvak én een elastiek om jouw journal goed te sluiten maken dit notitieboek helemaal af. We zijn fan van de linnen covers en worden keer op keer weer blij van de kleuren en designs. Ja, een absolute musthave als je het ons vraagt!

Filofax

Wij snappen helemaal waarom Filofax zo hot is! Naast dat ze prachtige planners verkopen, is het notitieboek ook een heel grote hit. Dit is een zeer slimme constructie waarbij je eigenlijk een combinatie hebt van een multimap en een notitieboek in één. De kaft is van zacht leather look materiaal en is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren. Wat een Filofax notitieboek zo bijzonder maakt is dat de perforatie in het papier niet volledig gesloten is waardoor je het heel makkelijk eruit kunt halen en eventueel elders weer terug kunt stoppen. Zo herorganiseer je jouw notitieboek met veel gemak. Het papier is dan ook van dusdanige kwaliteit dat het niet kreukt of scheurt wanneer je het eruit haalt en er weer in doet.

Het Filofax notitieboek kun je dus aanvullen of hervullen en daardoor is het zeer geschikt voor studie, werk en krabbels. Ook blijft dit notitieboek heel makkelijk openliggen en is hij zelfs dubbel te vouwen. Naast dat er 56 gelinieerde vellen in zitten ontvang je ook nog vier tabbladen en zit er ook een liniaal in om als boekenlegger te gebruiken. We verkopen veel navullingen waardoor je jouw perfecte notitieboek kunt samenstellen.Ga je voor dotted, geruit, blanco of gelinieerd papier? Of misschien wel een combinatie van alles? Maak er jouw perfecte notitieboek van!