Nieuw! De Balans Planner X MLN

Balans Planner X MLN

Stel je voor dat je je dag begint met een prachtige planner die je elke ochtend begroet met zijn betoverende paars-roze zeekust op de voorkant…

…Ik heb ontzettend leuk nieuws!
Samen met Jisca (de maker van de Balans Planner) hebben we de handen in een geslagen en samen een nieuwe kaft ontwikkeld. Een geweldige samenwerking waarbij er nu een Balans Planner X My Lovely Notebook planner is ontstaan. Zo ontzettend leuk!

Bij het ontwikkelen hebben we mijn lievelingskleur als basis genomen. En laat dat ook net de trendkleur van 2023 zijn: Lila. In combinatie met roze vonden wij deze zee wel heel erg passend deze tijd. Extra bijzonder is dat we gekozen hebben voor een witte ringband en een wit elastiek, in plaats van zwart. Echt een onderscheidende en hele mooie planner waar we trots op zijn.

Er is een gelimiteerde oplage van gemaakt, dus op is echt op. En om het helemaal af te maken krijg je er nu tijdelijk ook gratis stickers bij!

Meer lezen over de Balans Planner X My Lovely Notebook?

Bekijk snel de foto’s of bestel deze unieke en gelimiteerde planner snel op de site!

Wees er snel bij, want er zijn er nog maar een paar op voorraad!!

Bestel de Balans Planner X MLN


Balans Planner - The Starry Night

Waarom de Balans Planner?

De voordelen van deze planner en welke winst jij kan behalen wanneer je start met plannen in de Balans Planner:

1. Een prachtig design

De Balans Planner heeft niet alleen een schitterende kaft, maar ook een doordacht ontworpen binnenwerk dat je inspireert en motiveert. Met zijn strakke lay-out, handige secties en stijlvolle lettertypes, is elke pagina een feestje om naar te kijken. Het geeft je de perfecte tool om je to-do’s op papier te zetten, je werk te organiseren en daardoor je creativiteit te stimuleren.

2. Structuur voor een evenwichtig leven

De Balans Planner is veel meer dan alleen een agenda. Het is een krachtig instrument dat je helpt een evenwichtiger leven te leiden. Met speciale secties voor doelstellingen, maandelijkse en wekelijkse overzichten, dagelijkse to-do lijsten en notities, biedt deze planner de structuur die je nodig hebt om je taken te organiseren en prioriteiten te stellen. Het helpt je om je tijd effectief te beheren en je focus te behouden.

3. Reflectie en Zelfzorg

Naast het plannen van je dagelijkse taken, moedigt de Balans Planner je aan om momenten van reflectie en zelfzorg in te bouwen. Het bevat speciale pagina’s voor dagelijkse gewoonten, zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Door bewust stil te staan bij wat je waardeert en wat je wilt bereiken, creëer je een positieve mindset en geef je richting aan je leven.

4. Tracken van gewoonten en vooruitgang

Wil je gezondere gewoonten ontwikkelen? De Balans Planner heeft handige trackers die je helpen bij het bijhouden van je dagelijkse routines, zoals lichaamsbeweging, waterinname, slaapkwaliteit en meer. Het is een geweldige manier om je vooruitgang te meten en jezelf te motiveren om je doelen te bereiken.

5. Creatieve vrijheid

De Balans Planner biedt voldoende ruimte voor je eigen creatieve expressie. Voel je vrij om je pagina’s te versieren met stickers, tekeningen, washi-tape of gewoon je mooiste handschrift. Laat je verbeelding de vrije loop en maak van elke pagina een kunstwerk dat jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt.

6. Er is genoeg ruimte om jouw manier van plannen toe te passen!

Naast de fijne handleiding die je leert hoe te plannen in de Balans Planner, biedt deze planner heel veel ruimte om ook jouw eigen plantechniek toe te passen.

Dit filmpje laat ik je zien hoe ik plan in de Balans Planner.


Zoek jij naar een planmethode om aan de slag te gaan met jouw Balans Planner?

Ben jij nog zoekende naar een jouw manier om met plannen structuur in jouw leven te brengen?
Neem dan ook een kijkje bij de cursus Realistisch Plannen die ik onlangs gelanceerd heb.

Stapsgewijs leer ik jou hoe jij kan plannen!

MLN cursus plannen


De Balans Planner is wat mij betreft een echte must-have

De Balans Planner is een must-have voor iedereen die op zoek is naar harmonie, organisatie en zelfontplooiing.

Balans Planner - Living in Color

Met de prachtige ontwerpen en natuurlijke flow biedt de Balans Planner een verfrissende benadering voor het plannen van jouw leven. Ik zie meer dan alleen een functioneel hulpmiddel; het is een bron van inspiratie en positieve energie. Organiseer je taken, streef je doelen na en geef prioriteit aan zelfzorg!

Bestel jouw nieuwe Balans via My Lovely Notebook!
Kies jouw favoriete design,  want zal jouw planner zeker een glimlach op je gezicht toveren als je ernaar kijkt… ?

Bestel de Balans Planner
Laat de magie van deze planner je leven veranderen en breng harmonie in elke dag.
Happy planning en geniet van de reis naar een gebalanceerd leven met de Balans Planner!