Mijn werkdag bij MLN in foto’s

Mijn werkdag bij MLN in foto's

Vandaag neem ik jullie mee in een werkdag van mij in de webshop. Bij bloggers is dit een bekend topic: my day in pictures of my week in pictures. Ik vind het leuk om jou mijn leven als webshop ondernemer te laten zien en daarom neem ik je vandaag mee.

5:30 
Het is maandag 7 januari en ik word een kwartier voor de wekker wakker. Ik sta op en ga naar beneden toe. Dan begint mijn dag met een espresso, een glas water en persoonlijke ontwikkeling. Ik lees 5 tot 10 bladzijden uit mijn boek, doe een korte meditatie en ga dan aan de slag met een online training die ik aan het volgen ben op dit moment en schrijf mijn aantekeningen en inzichten op in deze Nuuna. Ik vind het fijn om mijn dag zo te starten zodat ik dingen sowieso heb gedaan, die voor mij belangrijk zijn.

Mijn werkdag bij MLN in foto's

Daarna ontbijt ik gezellig samen met mijn gezin en ga ik weer achter de laptop zitten. Nu ga ik aan de slag met het bewerken van foto’s in Photoshop van nieuwe producten en het schrijven van de nieuwsbrief van deze week. Ik heb geen haast om naar kantoor te gaan, want Marlieke is daar sowieso om 9:00 uur. Dus ik kan nog lekker eventjes doorgaan in de flow waarin ik zit. Ik heb gemerkt dat ik zonder afleiding thuis beter concentratie taken kan doen. En ja, zoals je ziet zit ik heel graag op de grond!

Mijn werkdag bij MLN in foto's

9:45

Mijn werkdag bij MLN in foto's

Tijd om naar kantoor te gaan het is nu 9:45 uur mijn (belangrijke) taken zijn grotendeels gedaan. Even een make-up je op en gaan. Ik ga met de auto, want ik ben niet zo’n fietser in de winter. In de auto luister ik eventjes een podcast om geïnspireerd te raken en mijn tijd nuttig te besteden. De podcast die ik luister is Imperium Podcast door Jeanet Wolf, die komend jaar ook mijn coach is. Super veel zin in!


10:05

Op kantoor drink ik eerst een koffie met Marlieke om het weekend door te nemen en de week te bespreken. Welke acties gaan we doen wat moet er nog gebeuren wat heeft prioriteit? Welke ideeën heb ik nu weer bedacht in het weekend?

Mijn werkdag bij MLN in foto's

10:45
Ik print alle bestellingen van het weekend uit en pak deze allemaal uit het magazijn. Ik leg deze klaar zodat Marlieke deze later vandaag kan inpakken. We doen dit op deze manier, zodat elke bestelling wordt gezien door 4 ogen en we hiermee (pak)fouten minimaliseren. Er ligt weer een mooie stapel. Ondertussen doet Marlieke de klantenservice. Er zijn veel vragen en mailtjes gekomen in het weekend, deze willen we natuurlijk zo snel mogelijk beantwoorden.

Mijn werkdag bij MLN in foto's

11:30

Ik ga weer verder met de nieuwsbrief verder afmaken. Het frame en de teksten zijn geschreven, nu nog even mooie afbeeldingen erbij zoeken en de juiste linkjes plaatsten. Ik ben weer erg tevreden over het resultaat. Morgen controleer ik deze nog een keer (geen typefouten, alles wat ik heb benoemd nog steeds op voorraad).

Mijn werkdag bij MLN in foto's

12:00
Ik neem even een korte pauze. Heel erg gewend om tijdens het werken een broodje naar binnen te werken. Dus het vullen van de maag, zonder er bewust van te genieten. Dat doen we nu anders! Even genieten van een broodje, kopje thee en even niets.

Mijn werkdag bij MLN in foto's


12:30
Marlieke pakt de bestellingen in die ik heb klaar gelegd. Op maandag hebben we altijd veel bestellingen te verwerken, omdat iedereen het hele weekend lekker besteld heeft. Maandag is een van mijn favoriete dagen. Lekker doorpakken, doorwerken en een hele week nog voor je!

Mijn werkdag bij MLN in foto's

Op deze foto zie je al die rommel onder onze inpak tafel, dat is geen rommel! We sorteren juist heel goed plastic en papier apart. Het ziet er alleen niet zo gezellig uit.

Mijn werkdag bij MLN in foto's

Ik help eventjes met het schrijven van de kaartjes, want het zijn er veel! 🙂

Boekjes met naam maken

15:30
Daarna maak ik nog een paar boekjes met naam. Zoals je ziet wordt dit helemaal met de hand gedaan, lettertje voor lettertje. Ik leg de naam klaar zodat ik deze kan bedrukken op een mooi boekje van Leuchtturm1917.

Een werkdag bij My Lovely Notebook


17:00
PostNL haalt alle bestellingen op. Ik verwerk nog even wat laatste mailtjes zodat ik mijn dag ook echt goed kan afsluiten en ’s avonds niet meer hoef te werken. Jarenlang heb ik als ondernemer hele lange dagen gemaakt, maar ik heb geleerd dat het juist heel goed is om rust te pakken. Dus, de computer gaat uit en ik ga naar huis!

einde dag weer naar huis

Wat vonden jullie van deze dag in foto’s? Zal ik dit vaker doen?
Laat het mij hieronder weten in de opmerking.

6 thoughts on “Mijn werkdag bij MLN in foto’s

  1. Rianne says:

    Wat ontzettend leuk om een kijkje te mogen nemen in jullie werkdag! Van mij mogen jullie dit zeker vaker doen 🙂 Dankjewel!
    Groetjes Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.