Ik ga op vakantie en neem mee…

Het is zomervakantie! Misschien staan de koffers klaar en reis je met het vliegtuig naar je vakantiebestemming, wie weet heb jij een caravan voor de deur waar je mee op pad gaat of is het een kwestie van je deuren opengooien en bevind jij je deze zomer in je eigen tuin. Hoe dan ook: geniet ervan! De zomervakantie is altijd rustig: veel kinderen op vakantie, veel collega’s misschien wel vrij en weinig activiteiten van buitenaf. Tijd om die ene hobby weer op te pakken, je hobby voort te zetten en genoeg tijd voor jezelf in te plannen. Mocht jij net zo’n stationery-freak zijn als wij bij My Lovely Notebook, dan mag je absoluut niet op vakantie zonder…

Traveler’s notebook

De Traveler’s Notebook is dé musthave tijdens jouw vakantie. Door de elastieken kun je gemakkelijk boekjes toevoegen en vervangen en gebruik je hem iedere vakantie opnieuw. Dit leren notitieboek gaat met elke vakantie meer leven en jouw herinneringen uitstralen! Door het toevoegen van de verschillende boekjes vul je hem helemaal naar smaak. Kies voor lijntjespapier voor jouw dagboekverhalen en gebruik de blanco pagina’s om te tekenen. Of kies voor dotted papier om te bullet journalen en de vakjes voor het opbergen van al jouw souvenirs. Zo hou je al je kaarten, folders, treinkaartjes en bonnetjes bij elkaar!

Midori Traveler's notebook

Sweet Water Decor journal

Ben je op zoek naar een mooi vakantiejournal? Dan is een notitieboek van Sweet Water Decor een goede keuze. De linnen kaften voelen heerlijk en zien er fantastisch uit. Het papier is kwalitatief zeer goed. Hier kun jij heel wat pagina’s in weg pennen. Van jouw uitjes tot uitspraken van jouw kinderen en van dankbaarheid tot dingen die jij graag wil onthouden.

Sweet Water Decor journal

MOYU op vakantie

Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes. Vakantieboodschappen, uitjes, inpaklijsten, to do’s voor na de vakantie, souvenirs die je nog wil kopen, dingen die je nog moet regelen voordat je echt weg kan. Zonder lijstjes functioneren we niet! Maar veel van deze lijstjes zijn niet meer nodig zodra ze zijn afgevinkt. Hoe ideaal is dan een notitieboek van MOYU? Dit uitwisbare boekje is perfect voor snelle aantekeningen en dingen die je toch niet hoeft te bewaren. En wil je het toch wel ergens opslaan? Dan maak je gemakkelijk een foto van je pagina. Wij gebruikten altijd veel post-its en losse blaadjes maar dat is nu verleden tijd. Milieuvriendelijk!

Moyu

 

Tombow vakantie kits

We kennen het: voor de creatieve hobby’s heb je vaak veel spullen nodig en je wil niet alles meeslepen naar jouw vakantiebestemming. Daar heeft Tombow iets opgevonden: de creatieve vakantiekits!

Ben jij gek op (bullet) journalen? Met de Creative Journaling Kit van Tombow kun jij gelijk starten, aangezien je hierin een notitieboek en de benodigdheden vindt om de meest mooie pagina’s te maken. Liever schilderen? Geen probleem! De Watercoloring Canvas Sets bevatten twee opvouwbare, kartonnen schildersdoeken, dual brush pennen en een water brush. Hiermee maak je je eigen waterverf. De instructieset neemt jou aan de hand mee zodat jij prachtige creaties kan maken. Heerlijk om uren mee bezig te zijn!

Tombow

Five Minute dagboek

Wil je je vakantieherinneringen vastleggen, meer oefenen met dankbaarheid, maar toch niet mega veel tijd aan deze skill spenderen? De Five Minute Journal is de perfecte tool voor jou. Het boekje pak je er twee keer per dag bij; ’s ochtends na het wakker worden en ’s avonds voordat je gaat slapen. Tijdens je ochtendroutine zet je de toon voor de rest van de dag. Je beantwoordt de eerste drie vragen zodat je jouw dag positief en met een intentie start. De laatste vragen antwoord je tijdens jouw avondroutine. Hierbij evalueer je je dag en kijk je hoe je het morgen beter/anders kunt doen uitgaande van alle goede dingen die die dag zijn gebeurd. Zo pak je twee keer op een dag even een moment voor jezelf om te reflecteren en stil te staan bij alles wat er gebeurd is.

Als je elke dag schrijft, kun je precies een half jaar schrijven in dit boekje. Mooi om deze vakantie mee te starten. Daar ga je de rest van het jaar profijt van hebben!

The Five Minute Journal

Vertellis vraagkaartenspellen

De zomervakantie staat gelijk aan qualitytime. Met je gezin, je vrienden, familie. Misschien ga jij met je kinderen op vakantie en misschien staat er wel een familietrip voor de deur. Een mooie gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen en even de aandacht op elkaar te vestigen. Met de Vertellis vraagkaartenspellen, die in de thema’s gezin en relatie te koop zijn, zit je nooit verlegen om gespreksstof. In de tijd waarbij we allemaal vluchtig contact hebben en veel op ons telefoon zitten is het een verademing om eens samen de diepte in te gaan. Telefoons in de tas en tijd voor een goed gesprek!

Vertellis vraagkaartenspellen

My Summer Journal

Hoe kan een zomers vakantie journal nu ontbreken in deze lijst? My Summer Journal is een dagelijks dagboek voor de zomervakantie. Het geeft je de kans om na te denken over jouw dag en helpt je herinneren aan alle positieve, gelukkige dingen die je hebt gedaan. Deze journal bevat twee pagina’s per dag, die een periode van zes weken bestrijken. Elke pagina bevat vragen en lege vakken die je aanmoedigen om op te schrijven welke activiteiten je hebt gedaan, welke nieuwe dingen je hebt geleerd, wat je aan het lachen maakte.

Er is ook ruimte om foto’s te plakken of voor tekeningen, lijsten, notities of grappen. Elke week zijn er speciale pagina’s om over jezelf, familie, vrienden, favoriete boeken en films, talenten en ambities te schrijven. Heerlijk om mee bezig te zijn de komende zes weken!

My Summer Journal