De beste notitieboeken van 2019

De beste notitieboeken van 2019

Ben jij op zoek naar een notitieboek voor jezelf of om cadeau te geven? Weet je niet welke je moet kiezen of waar je op moet letten? En ben je benieuwd welke notitieboeken favoriet zijn bij andere mensen die notebooks gebruiken?

Hieronder volgt de top 5 notitieboeken van 2019.

  1. Archer & Olive

Archer and Olive Notitieboek B5 Dot Grid - Vintage BeeDit merk notitieboeken is in 2019 nieuw op de markt en staat meteen op nummer een. Het ultra dikke papier maken deze notebooks bijzonder. Door het dikke 160 grams papier zijn ze zeer geschikt voor vulpennen, markers, stiften en/of verf. De kaft van deze prachtige notitieboeken is gemaakt van linnen, met verschillende afbeeldingen gestanst in goud- of zilverfolie. Het boek blijft perfect open liggen doordat iedere pagina met de hand gebonden is. Niet gek dus dat de notitieboeken van Archer & Olive op nummer 1 staan in de top 5.

 

  1. The Five Minute Journal

The Five Minute JournalOp nummer 2, The Five minute Journal Dit guided journal is zeer geliefd bij mensen die een notitieboek gebruiken voor meer zelfbewustzijn en dankbaarheid. Dagelijks vragen beantwoorden en zowel in de ochtend als in de avond een moment nemen om te schrijven. Meer focus op de goede dingen in het leven. En dat in 5 minuten!

 

  1. Filofax

Filofax-notitieboek-classic-pastel-roze-A4De notitieboeken van Filofax staan op nummer 3. Deze duurzame notebooks hebben dik papier en zijn navulbaar met allerlei toepassingen zoals een jaarplanner, tabbladen en gelinieerd, dotted of blanco papier. Doordat de perforatie in het papier niet volledig gesloten is kun je het papier er makkelijk uit halen en eventueel op een andere plek in het notitieboek weer terug stoppen. De Filofax notitieboeken zijn verkrijgbaar met verschillende soorten kaften en in allerlei mooie kleurtjes.

 

  1. Nuuna

Nuuna notitieboek Super star zwart zilverOp nummer 4, de notitieboeken van Nuuna Dit merk notebooks bestaat al lang en het blijft een succes. Gewaardeerd door de liefhebbers vanwege het kwalitatieve papier (120 grams) met puntjesraster. Je kunt er dus zowel in schrijven als tekenen. Wat deze notitieboeken verder bijzonder maakt is dat de print of de tekst van de voorzijde doorloopt via de zijkant van de bladzijde. De notitieboeken van Nuuna zijn gemaakt van recycled leer of van gerecyclede jeans labels. De letters op de kaft zijn gemaakt met zeefdruk techniek.

 

  1. Paperblanks

De notitieboeken van Paperblanks, op 5, zijn all time favorite. Deze notebooks met de zeer bijzondere en gedetailleerde kaften (o.a. versierd met goudkleurige elementen) bevatten stevig zuurvrij papier, in blanco, dotted of gelinieerd. Ze zijn er in drie formaten; midi, ultra en grande. De notitieboeken van Paperblanks worden gebruikt als dagboek, om lijstjes in te schrijven, om gedachten en ideeën te noteren en om aantekeningen in te maken.

 

Ik hoop dat je hiermee een goede keuze voor een nieuw notitieboek kunt maken. Of heb jij nog een ander favoriet? Leuk als je het hieronder laat weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.