Jouw eigen ZOMER bucket list

Jouw eigen ZOMER bucket list

Je notitieboek kun je op verschillende manieren gebruiken. Om jou te inspireren lichten we er de komende weken een aantal mogelijkheden uit. Omdat de vakantieperiode bijna voor de deur staat geven we een leuke tip om het maximale uit je vakantie te halen. Vandaag de zomer bucket list.

Bucket list

In een van onze allereerste artikelen hebben we het al over een bucket list gehad. Hierin vertellen we je onder andere dat een bucket list vaak niet zomaar een ‘to do’-lijst is. Het is een lijst die je kan helpen datgene te doen wat je tot nu toe hebt uitgesteld, waar je bang voor bent of waarvan je denkt dat je het niet zou kunnen. Misschien heb je inmiddels al een bucket list voor jezelf gemaakt. Het concept van een bucket list is ook specifiek toe te passen voor je vakantie: Wat wil je allemaal doen?

Maximale uit je zomer

Of je in Nederland blijft of de landsgrenzen oversteekt, je wil toch het maximale uit je vakantie halen? Met de huidige luxe van internet en je eigen notitieboekje gaat je dat lukken. Alles valt tegenwoordig op te zoeken. Van dat hele grote pretpark vlakbij Parijs tot die kleine bistro in een nog niet door toeristen ontdekte wijk. Ga op het moment dat je de vakantiebestemming bepaald hebt eens lekker het internet af. Bezoek websites van de stad of regio. Koop of lees een boek erover en informeer bij vrienden, familie en collega’s. Hier haal je ongetwijfeld wat mooie tips en inspiratie vandaan om in je zomer bucket list te zetten. Denk hierbij naast musea en restaurantjes ook aan parken, mooie natuurgebieden of unieke activiteiten in dat gebied.

Overzicht

Aan de hand van wat je allemaal hebt opgeschreven kun je gelijk bepalen of wat je wil doen haalbaar is in de tijd dat je op vakantie bent. Neem je teveel hooi op je vork? Of met een beetje slim plannen kun je wellicht een aantal zaken combineren. Als je graag je vakantiebestemming per fiets wil ontdekken en je wil ook naar een hippe markt kijk dan of je fietsend naar die markt kan. Tentoonstelling bezoeken en lunchen bij een populair restaurant? Zoek dan uit of deze op één dag te doen zijn.

Met jouw zomer bucket list hoef je in ieder geval niks te missen!

Schrijf je zomer bucket list op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.