Hoe voeg je notitieboekjes toe aan je TRAVELER’S notebook?

Hoe voeg je notitieboekjes toe aan je TRAVELER’S notebook?

Wil je weten hoe je (extra) notebooks toevoegt in jouw Traveler’s notebook?

Midori TRAVELER’S notebook is een prachtig notebook met vele mogelijkheden. Dit notitieboek is vervangbaar als het vol is en het heeft de mogelijkheid om uit te breiden met 1 of meerdere notitieboeken. Door middel van speciale elastieken en/of door het toevoegen van handige vakjes, zipper cases en visitekaartjes stickers. Dit notebook is uitermate geschikt als reisdagboek/travel journal. Door de diverse navullingen heb je een alles-in-een notitieboek en voor de echte reiziger is er ook speciaal lichtgewicht papier.

Maar hoe voeg je nou de extra notitieboekjes toe in het Traveler’s notebook?

Het is even een kunstje maar iedereen kan het. Ik zal je stapsgewijs uitleggen hoe je de navullingen toevoegt. Onderaan vind je ook een video waarin je nog eens duidelijk ziet hoe je notitieboekjes kan toevoegen.

Toevoegen van 2 notitieboekjes

  1. Leg de twee notitieboekjes die je wilt bevestigen voor je. Open de boekjes in het midden en leg de achterkant van het eerste boekje tegen de voorkant van het tweede boekje (omhoog staand).
  2. Doe het elastiek om omhoog staande delen van beide boekjes, om de notitieboekjes aan vast elkaar te maken.
  3. Open je notebook cover en gebruik het elastiek dat aan de binnenzijde zit. Plaats de twee notitieboekjes onder het elastiek zodat ze bevestigd worden aan de cover.

Toevoegen van 3 notitieboekjes

  1. Open je notebook gevuld met twee notitieboekjes, in het midden. Je hebt nu aan iedere kant een notitieboekje liggen.
  2. Open de derde navulling in het midden en plaats deze onder het elastiek van de cover.

Pocket Sticker

Een alternatief voor het toevoegen van nog meer notitieboekjes, is de pocket sticker. Deze pocket sticker plak je achterin aan de binnenzijde van de cover. Zo kun je nog een navulling toevoegen door de achterkant van het extra notitieboekje in de pocket sticker te plaatsen.

Gelukt?

Ik ben benieuwd of het je na het lezen van deze uitleg en/of het bekijken van de video, gelukt is om notitieboekjes toe te voegen aan jouw Traveler’s notebook? Laat het me weten door hieronder jouw reactie te plaatsen!

 

 

 

2 thoughts on “Hoe voeg je notitieboekjes toe aan je TRAVELER’S notebook?

  1. Manon says:

    ja super duidelijk ! dank je wel, was inderdaad even puzzelen maar hele goede uitleg, dank je wel ! superblij met de prachtige cover en 3 boekjes, lets organise 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.