Behind the scenes beurs

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs14

We willen jullie de komende tijd meenemen “behind the scenes” van My Lovely Notebook. En we beginnen deze keer met een impressie van een weekend op de beurs. Zo’n twee a drie keer per jaar zijn we te vinden op verschillende beurzen en/of events. Ben je nieuwsgierig hoe zo’n weekend op de beurs eruit ziet? Lees en kijk dan gauw verder voor een “ kijkje achter de schermen”.

Event Eelco de Boer

Eind januari waren we op de vrijdag met het assortiment van My Lovely Notebook aanwezig bij het event van Eelco de Boer.

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs

 

De week voor het event beginnen we met notitieboeken, journals, pennen en planners klaar te leggen om mee te nemen. Op donderdagavond kan Juliette haar auto dan helemaal volladen.

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs2

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs4

 

 

 

 

 

 

Vrijdagochtend is Juliette al vroeg aanwezig om de stand van My Lovely Notebook op te bouwen. En zoals je ziet, is het weer goed gelukt en ziet de stand er superleuk uit.

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs7

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs6

 

 

 

 

 

 

Tijdens de pauzes van het event wordt er veel gekocht door de deelnemers. Het is altijd leuk om klanten van de webshop “in real life” te ontmoeten en hun enthousiaste reacties te horen.

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs5

 

 

 

 

En hoe leuk is het om te zien dat veel van de bezoekers van het event het zojuist aangeschafte notitieboek al in gebruik nemen om aantekeningen en dergelijke in te maken.

 

Paperworld Frankfurt

Op zaterdag en zondag ging Juliette naar Paperworld in Duitsland. Dit is een van de grootste internationale beurzen op het gebied van papier en schrijven. Op zoek naar de nieuwste trends, inspiratie en nieuwe merken. Hieronder een impressie van Paperworld.

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs12

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs13

 

 

 

 

 

 

 

Nuuna

Ook Nuuna was aanwezig met de nieuwe collectie van Nuuna. Hieronder alvast een voorproefje. Deze nieuwe notebooks  verwachten we eind maart 2020.

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs8

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs9

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe merken!

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs10

Behind the scenes MyLovelyNotebook– Beurs11

 

 

 

 

 

 

 

Jullie kunnen de komende tijd twee superleuke nieuwe merken verwachten bij My Lovely Notebook.

Het eerste nieuwe merk is Dingbats. Dit is een merk met een mooi verhaal. 2% van de verkopen gaat naar WWF (WNF), super mooi. In elk notitieboek staat ook informatie over een bedreigde diersoort. Dingbats staat voor eco-vriendelijk, alle materialen die gebruikt zijn voor de notitieboeken zijn afbreekbaar, 100% vegan en recyclebaar.

Het is een notitieboek met 192 dotted bladijden van 100 grams, zuurvrij, crèmekleurig papier. Er zijn twee collecties: the earth collection, een bulletjournal met genummerde pagina’s en een index voorin, en the wildlife collectie, heeft een mooie afwerking (gestikt langs rand).

Over het tweede nieuwe merk, ook gezien op Paperworld, zijn wij heel enthousiast. Supergave, kwalitatieve notebooks in mooie kleuren met hippe opdrukken. Zodra het geleverd wordt, zullen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte brengen!

 

Hoe vinden jullie het om een kijkje achter de schermen te krijgen? Wij zijn heel benieuwd! Laat het ons weten door een opmerking te plaatsen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.