10 tips voor leuke Kerstcadeautjes

10 tips voor leuke Kerstcadeautjes

Misschien vind je dit blog een beetje vroeg, want Kerst is pas over 1,5 maand. Toch willen wij jou alvast inspireren met leuke Kerstcadeautjes. Ieder jaar wordt het drukker bij PostNL en kunnen ze de toestroom van de feestdagen bijna niet meer aan. Deze piek begint (eind november) rond Black Friday en loopt door tot de week van Kerst. Dit jaar is helemaal anders dan de voorgaande jaren door Corona. Er wordt veel meer online besteld dan voorheen. Er is er nu ook een landelijke campagne; wees goed voorbereid, bestel op tijd.

Daarom delen wij alvast de leukste cadeautjes voor Kerst voor jouw dierbaren. Veelal algemene en uniseks cadeautjes, zodat je deze in huis kunt halen en eventueel later kan besluiten aan wie je wat geeft. Mocht je zelf nog geen verlanglijstje hebben, wie weet doe je hier inspiratie op voor mooie schrijfproducten. 😉

Nog twee tips voordat we met de top 10 cadeau tips beginnen:

 • Zoals je wellicht al weet pakken wij iedere bestelling in als cadeautje. Geef bij je bestelling aan voor welke gelegenheid het cadeau is, zodat wij dit in het juiste inpakpapier kunnen inpakken voor je. Je kan dit melden in het opmerkingenveld bij het bestellen.
 • Je kan natuurlijk ook direct bij de ontvanger het cadeau laten bezorgen. Zeker omdat de kans er dit jaar in zit dat we Kerst niet samen met onze dierbaren kunnen vieren. Vul dan als besteller jouw naam en gegevens in, en bij afleveradres het adres van de ontvanger. Zo krijg jij van ons de digitale factuur en de ontvanger alleen het cadeautje zonder de bon. Laat daarnaast in het opmerkingenveld een kort berichtje achter, wat wij op het kaartje kunnen zetten voor de ontvanger zodat hij/zij weet dat het cadeau van jou afkomstig is.

10 tips voor leuke Kerstcadeautjes

De top 10 Kerstcadeau tips voor hem en haar

  1. De Five minute journal – een super cadeau voor iemand die graag een dagboek zou willen bijhouden, alleen niet zo veel tijd heeft. In slechts 5 minuten per dag (3 in de ochtend en 2 minuten in de avond). Daarnaast is deze journal gericht op dankbaarheid, wat je ook daadwerkelijk gelukkiger maakt. Perfect cadeau dus!
  2. Een prachtige Lamy vulpen. Een mooi notitieboek verdient een mooie pen. Lamy is een prachtig merk, met kwalitatieve design pennen voor een mooie prijs. Is vulpen niet echt jouw go-to schrijfmateriaal? Er zijn van Lamy ook diverse rollerbal en balpennen in ons assortiment (eventueel kan je onze showroom in Nuenen bezoeken als je graag wat meer advies krijgt).
  3. Wordsmith kaartenset van Best Self. Deze Engelstalige kaarten geven je heel veel schrijfinspiratie. Wil je schrijven maar weet je niet waarover? Pak een kaartje uit het deck en beantwoord de vraag. Vaak merk je dat er door het beantwoorden van de vraag andere associaties worden gelegd, en je zo lekker verder kunt schrijven over iets wat momenteel in jou speelt.
  4. Vertellis Chapters. Dit is een Nederlandstalig, begeleid dagboek. Dagelijk kan je een aantal vragen beantwoorden en heb je ruimte om zelf te schrijven over de dag. Het boek neemt je mee door verschillende thema’s (de chapters) en helpen je meer bewust en dankbaar in het leven te staan.
  5. Een mooi fotoalbum. Leuk om te geven of om te krijgen. Want hoeveel foto’s staan er wel niet op je telefoon, die een mooi plekje verdienen in een fotoalbum waar je zo nu en dan eens doorbladerd? Het is ook heel erg leuk om aan iemand te geven waar jijzelf al foto’s hebt ingeplakt.
  6. Een notitieboek met naam. Wist je dat wij notitieboeken kunnen personaliseren met naam? We kunnen dat met de notitieboeken van Leuchtturm1917Filofax en de Nkuku rustic. Een gepersonaliseerd notitieboek is een bijzonder cadeautje. Kijk hier voor meer informatie over de notitieboeken met naam.
  7. Vertellis kaartenspel. Naast de journals van Vertellis, hebben we ook de verschillende kaarten spellen. Deze kan je spelen met familie, vrienden, je geliefde of je gezin om elkaar beter te leren kennen en meer de diepgang op te zoeken. Of je kan deze vragen ook gebruiken als inspiratie om te schrijven in je dagboek. Het Vertellis spel hebben we in 3 varianten: de reguliere/feestdagen editie, gezinseditie en relatie editie.
  8. Een luxe, leren Amalfi kalfsleren notitieboek. Dit bijzonder luxe notitieboek is met de hand vervaardigd in Italië en gemaakt van het zachtste leer. Het notitieboek is navulbaar met een nieuw boekblok, zodat de ontvanger jarenlang plezier van dit notitieboek heeft. Het Amalfi notitieboek hebben wij in diverse kleuren.
  9. Een mooie planner voor het nieuwe jaar. Wij hebben een groot assortiment planners. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zit er in het assortiment vast wel een planner die past. We verkopen onder andere de populaire: balans planner, structuurjunkie planner en Get your flow planner. Bekijk alle planners hier.
  10. De My Lovely Notebook cadeaubon. Soms is het lastig kiezen voor een ander. Maar als je zeker weet dat de ontvanger blij wordt van een notitieboek, dan is het een goed idee om een bon te geven. We hebben cadeaubonnen van diverse bedragen. PS: dit is ook een hele goede om op je eigen verlanglijstje te zetten. Zo kun jij na de Kerst je eigen notitieboek uitzoeken bij ons in de webshop. 💡

We hopen dat dit lijstje een bron van inspiratie voor je is. En nogmaals, in verband met de verwachte drukte, bestel op tijd. Wij kunnen nu al jouw cadeautjes inpakken in een feestelijk Kerst of Sinterklaas papiertje. Dus: wees goed voorbereid, bestel op tijd!

10 tips voor leuke Kerstcadeautjes

Nog een allerlaatste tip, wil jij de feestdagen en Kerst goed plannen, maak dan gebruik van de Christmas planner van Wrendale. Ideaal om alles bij te houden wat je wilt regelen en moet doen. En de planner is meerdere jaren te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.