MLN4U

Hi, wat leuk dat je op Google zocht naar MLN4U!

Wij zijn de dames van de webshop My Lovely Notebook en verkopen de mooiste notitieboeken, journals, dagboeken en planners in onze webshop. Neem vooral een kijkje als je ons nog niet kent.

Ga naar de webshop.

Heb jij een pakketje ontvangen met daarop als afzender MLN4U, dan betekent dit dat wij in opdracht van een opdrachtgever jou een pakketje hebben toegestuurd. Uiteraard met de liefde en aandacht, net zoals we dat doen voor onze klanten bij My Lovely Notebook.

Kleinschalig fullfilment center

Onze kracht zit al 8 jaar in het met aandacht en liefde producten als cadeautje te versturen naar onze klanten. Maar steeds vaker krijgen wij de vraag of we dat ook voor anderen kunnen doen. Heb jij een eigen product en wil je deze niet zelf dagelijks versturen, dan kunnen wij je helpen. Bij ons komt PostNL dagelijks de post ophalen en het aandachtig inpakken van bestellingen zit in onze DNA. Wil je er een handgeschreven kaartje bij? Geen probleem. Veel is mogelijk.

Heb je ook interesse dat wij voor jouw klanten pakketjes versturen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via de contact pagina.

 

MLN4U - Kleinschalig fullfilment center - My Lovely Notebook