Vertellis

Vertellis

De producten van Vertellis zijn niet meer weg te denken uit onze collectie, dit is voor iedereen interessant die behoefte  heeft aan persoonlijke groei. Bij alle drie de producten staat zelfreflectie centraal. Het laat je stilstaan bij wat je hebt geleerd, voelt en ervaart.

Bewuster en positiever in het leven

Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door, juist in onze haastige samenleving, goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.

De Chapters, KIDS of het vragenkaartspel laten je bewuster & positiever in het leven staan. Het doel van Vertellis is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren, door juist in onze haastige samenleving  goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren.

Vertellis Chapters

De Vertellis Chapters is een soort personal coach die jou helpt om bewuster en positiever in het leven te staan. Werken aan die mindset, dus! In de ochtend of avond neem je tien minuten de tijd om in alle rust je dag door te nemen. De krachtige vragen nemen je mee door de dag heen en leren je om te focussen op de dingen die er werkelijk toe doen. Ideaal voor als je even je dag wil overdenken maar niet blanco wil beginnen in een dagboek. Deze vragen helpen je reflecteren en geven jou een moment voor jezelf.

Vertellis Kids

Omdat van reflecteren nog nooit iemand slechter is geworden en het enorm kan helpen om je hoofd te legen voordat je gaat slapen, is er ook een Vertellis KIDS voor kinderen vanaf 6 jaar. Met dit boekje creëer je iedere dag een rustpunt, een uniek gesprek en een moment van aandacht voor elkaar. Iedere bladzijde heeft vijf vragen om samen de dag nog even door te lopen: drie vragen die elke dag terugkomen, één nieuwe vraag en een smiley-vraag.

Vertellis Spel

Vertellis heeft vragenspellen ontwikkeld om jezelf en jouw vrienden beter te leren kennen. In de tijd waarbij we allemaal vluchtig contact hebben en veel op ons telefoon zitten is het een verademing om eens samen de diepte in te gaan. Op elk kaartje staat een vraag, die je dan beantwoordt aan de anderen die meedoen. Wij adviseren ook deze vragen in te zetten voor jouw journal of dagboek, omdat je zo ook stukjes in jezelf kan ontdekken waar je eerder nog niet bij stil stond.

We hebben 3 verschillende Vertellis spellen in ons assortiment: de feestdagen editie (normale), gezinseditie en de relatie editie. Bij deze spellen draait het dus niet om winnen, maar om elkaar nog beter te leren kennen!

Interesse in andere producten van Vertell?s die wij nog niet in het assortiment hebben? Laat het ons weten, dan bestellen wij het voor je.

Vertellis kopen