Rössler

Rössler notitieboeken

Graag introduceren in wij als eerste in Nederland dit prachtige Duitse merk met notitieboeken en bullet journals. Rössler heeft een collectie A5 notitieboeken die een lust zijn voor het oog en fijn zijn in gebruik. De kaften zijn van hoogwaardig papier en zijn veelal bedruk met rose goud/koper folie.

Het papier in de notitieboeken is 100 grams wit papier. En het papier heeft puntjes (dotted). Ideaal dus om te gebruiken als bullet journal. Maar ook ideaal als ‘gewoon’ notitieboek, dagboek of travel journal kan natuurlijk ook!

Over Rossler

Rossler is een Duits familie bedrijf sinds 1937. Ik heb deze vriendelijke mensen zelf mogen ontmoeten in Frankfurt. Hun passie voor papier is te voelen en dat merk je in de producten die met liefde zijn vormgeven en geproduceerd worden in hun eigen fabriek in Duitsland.

Assortiment

Een paar keer per jaar komen er nieuwe notitieboeken bij in de collectie. Zodra deze te bestellen zijn, voegen wij deze toe aan het assortiment. Ook hebben we van Roessler washi tape in de webshop. Zo kan je jouw bullet journal gemakkelijk opleuken met wat vrolijke tape.

Het assortiment wordt binnenkort verder uitgebreid. Hou onze site in de gaten of stuur ons een email.