Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Purpuz

Purpuz

Purpuz is ontwikkeld door Clen Verkleij, ontstaan vanuit zijn eigen behoefte. Hij kwam door zijn burn out in een proces terecht om te ontdekken waar hij echt blij van werd. De key zat er bij hem in dat hij ging opschrijven wat hem gelukkig maakte, door te plannen en te reflecteren. En toen kwam hij op het idee om alles in een planner samen te voegen.

De Purpuz planner is de 1e agenda die mensen helpt met het stellen, plannen en in balans uitvoeren van hun doelen. In de planner wordt je stap voor stap meegenomen om jouw leven te organiseren en de beste versie van jezelf te worden.

Purpuz planner 2021

Clen brengt ieder jaar een nieuwe planner uit, en zo ook weer voor het komende jaar: 2021. We weten niet wat onze toekomst gaat brengen, maar door je dagen te plannen krijg je wel grip op je leven en de dingen die je doet. Door te plannen zet je dromen en wensen om in concrete stapjes. Het enige dat jij nog moet doen is actie ondernemen en de taken die je inplant uitvoeren.

In 3 verschillende kleuren

Wij hebben de Purpuz planner in drie verschillende kleuren in ons assortiment: grijs, zwart en roze. Kies de kleur die bij jou past of waar jij blij van wordt om deze dagelijks te gebruiken. Daar zit de sleutel tot succes, gebruik je planner dagelijks voor de beste resultaten.