Best SELF

Best SELF journal

De Best SELF journals en shields zijn vanaf nu te koop in Nederland bij My Lovely Notebook. Deze planner helpt je jouw doelen te bereiken in 13 weken!

We hebben diverse kleuren SELF journals: zwart, blauw, geel en oranje. Kies degene die bij je past of koop er een mooie bescherm cover bij.

Best Self journal Shields / covers

De covers zijn gemaakt van leer en we hebben een vegan cover. Er zijn twee kleuren bruin leer en de vegan shield is grijs. Deze covers beschermen je best SELF journal, geven het een elegante uitstraling. Daarnaast passen de notitieboeken van Leuchtturm1917 perfect in deze leren covers. Zo is deze multifunctioneel.

Doelen behalen in 13 weken

Dit notitieboek is gericht op het behalen van je grootste doel(en) in 13 weken. Je breekt de doelen op in kleinere acties en plant deze in bij de week en dagoverzichten. De planner of journal is een ideale steun naast je agenda. Zelf gebruik ik hem als agenda/planner en dagelijkse to-do lijst. Het mooie is echt dat ik hiermee al mijn doelen die ik vooraf stel behaal.

Best-SELF-journal-met-shield-Nederland-My-Lovely-Notebook-

Best Self Planners

We verkopen ook de Best Self planners in zwart en oranje. Dit is een planner voor 6 maanden om je leven goed te organiseren. Deze is groter dan de Self journal, heeft ook project pagina’s en alle hoekjes hebben een afscheurrandje zodat je snel op het weekoverzicht van vandaag bent. Momenteel wachten we op de 2021 collectie.

My Lovely Notebook is al ruim 2 jaar officiële verkoper in Nederland van de Best Self journal.