Leren notitieboek kopen

Leren notitieboek kopennotitieboek buffelleer

Wil je een leren notitieboek kopen? Dan kan dit artikel je mogelijk helpen een goede keuze te maken. Er zijn namelijk veel soorten en maten verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Het is maar net wat jij wilt hebben, wilt uitstralen, waarvoor je het wilt gebruiken en hoeveel geld je er voor over hebt. Voor iedereen en voor ieder budget is er wel een mooi lederen notitieboekje verkrijgbaar.

Een luxe en bijzondere notitieboeken

Vaak als men op zoek is naar een luxe notitieboek valt de keuze op een notitieboek dat gemaak is van leer. Mogelijk kom dit door de luxe uitstraling, de geur van het leer en de zachtheid van het materiaal. Veel mensen maken dagelijks gebruik van notitieboeken voor diverse doeleinden. Sommige doeleinden vragen gewoon om een fantastisch mooi leren notitieboek!

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten leer. Zo kan er kalfsleer, runderleer geitenleer of buffelleer gebruikt worden voor een lederen notitieboek. Het is maar net wat de voorkeur van de (ambachtelijk) maker heeft en wat het beoogde notitieboek moet uitstralen. Een notitieboek gemaakt van buffelleer heeft een wat stoerder uiterlijk dan een notitieboek van zacht kalfsleer. Notitieboeken van kalfsleer hebben meestal een wat klassiekere uitstraling. Rundleer wordt ook vaak voor klassieke én voor de wat moderne notitieboeken gebruikt. Vaak sluit een leren notitieboek af met een leren flap en/of met een leren koord.

Klassieke leren notitieboeken


Navulbare leren notitieboeken


Fairtrade leren notitieboeken


Moderne notitieboeken van gerecycled leer


Papier in een (navulbaar) leren notitieboek

De binnenzijde van leren notitieboeken kunnen verschillen. Sommige leren notitieboeken zijn eigenlijk een leren sleeve waarvan het notitieboek wat er in zit vervangbaar is. Dit staat vaak aangegeven als navulbaar notitieboek. De boekblokken die er in kunnen zijn in blanco en gelinieerd verkrijgbaar. Bij de meeste traditionele leren notitieboeken is het boekblok niet vervangbaar. Er zijn veel verschillende soorten papier verkrijgbaar in de diverse leren notitieboeken die wij aanbieden. Zo hebben wij in onze fairtrade lijn katoenpapier in de notitieboeken zitten. Dit is gemaakt van de restanten uit de textiel industrie, waarbij alle restanten gebruikt worden voor een mooi en nieuw product.

Waar kun je een leren notitieboekje voor gebruiken?

Je bepaald natuurlijk zelf waarvoor je een leren notitieboek gebruikt. Voor een to-do lijstje of een boodschappenlijsje zal een leren notitieboek niet vaak gebruikt worden. Maar wel als dagboek voor al je belevenissen en geheimen of als boek waarin je reflecteert. Als reis logboek tijdens een fantastische (wereld)reis, of bijvoorbeeld voor de lekkerste (geheime) recepten die je van je voorouders hebt gekregen.

Cadeau of geschenk

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een vriend of vriendin? Denk er dan eens aan om een leren opschrijfboek te kopen. Dit een een prachtig cadeau wat lang gekoesterd wordt. Daarbij is het een kwalitatief mooi en luxe geschenk, wat de ontvanger zeker niet zal ontgaan.

Fairtrade en duurzaam

Veel leren notitieboeken worden op een duurzame wijze en fairtrade geproduceerd. Zo heb je zelf een mooi product en help je de maker en zijn gemeenschap aan een eerlijk loon.

Wil je een leren notitieboek kopen en heb je nog een vraag? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.