Lamy winkel en showroom Nuenen

Lamy winkel en showroom Brabant

Wij bieden een groot deel van de Lamy vulpennen, Lamy notitieboeken en andere schrijfwaren aan. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een winkel met een showroom die op afspraak te bezoeken is. We kunnen ons voorstellen dat je de collectie in het echt wilt zien, de pen van jouw voorkeur even wilt vasthouden of dat je juist graag hulp en advies wilt bij het maken van jouw keuze? Kom dan bij ons langs in Nuenen.

Nuenen ligt nabij Eindhoven en is goed bereikbaar. Op het industrieterrein Eeneind vind je onze showroom.
Voor de deur kan je bij ons gratis parkeren.

Showroom is geopend tussen 11:00-15:00 uur.

I.v.m huidige de corona voorzorg maatregelen vinden we het fijn als je van te voren even belt dat je langskomt om een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen dat het niet te druk wordt in onze showroom en dat we jou alle aandacht kunnen geven. Bel voor een afspraak naar: 040-8433570.

Het bezoekadres is: den binnen 21D in Nuenen (voorbij het witte woonhuis van nummer 21 door het metalen hek, meteen aan de linkerkant). Graag verzoeken wij jou in de winkel om een mondkapje te dragen zodat we de veiligheid kunnen waarborgen.

Mocht je al een voorkeur hebben van bepaalde Lamy pennen die je graag wilt zien, kan je dat al doorgeven. Dan leggen we het alvast klaar voor je.

 

Lamy winkel en showroom