Zakelijke klant aanbrengen

Wist je dat My Lovely Notebook ook notitieboeken maakt met logo voor bedrijven?

Notitieboeken met logo My Lovely Notebook - klant aanbrengen

We doen dit al jaren en hebben al veel bedrijven blij mogen maken met een mooi notitieboek met hun logo. Een notitieboek is een nuttig product, waarbij je logo elke dag onder de aandacht komt bij de gebruiker.

Speciaal voor de klanten van My Lovely Notebook hebben we een leuke actie.
Breng jij een nieuwe zakelijke klant bij ons aan en deze bestelt notitieboeken met logo voor het bedrijf? Dan ontvang jij van ons een mooi notitieboek!

Werkwijze:

 • Breng een vriend, vriendin, vereniging of je werkgever op de hoogte van de mogelijkheid om bij ons notitieboeken te laten personaliseren met het bedrijfslogo.
 • Laat ze bij ons een offerte aanvragen voor gepersonaliseerde notitieboeken.
 • Vul je gegevens in op onze site (zodat we weten waar het boekje naar toe mag).
 • Zodra wij een akkoord op de offerte ontvangen van de zakelijke klant die jij hebt aangebracht, sturen we jou een mooi notitieboek toe (keuze uit de lijn van Happy Jackson en Peter Pauper).

                                                                                                 Voorwaarden:

 • Stapel notitieboeken met logo My Lovely Notebook - klant aanbrengenMinimale afname van de zakelijke klant is 50 notitieboeken in A5 formaat.
 • Jouw aanmelding van het bedrijf is 3 maanden geldig. Is er geen bestelling geplaatst, dan verloopt jouw melding.
 • Wij accepteren slechts 1 melding per aangebrachte zakelijke klant. Wie het eerste deze klant gemeld heeft bij ons ontvangt het notitieboek.
 • Je kunt meerdere bedrijven aanbrengen. Voor elke nieuwe klant ontvang jij een gratis notitieboek. Dat is leuk schrijven zo! 🙂

 

Meld hieronder dat je een zakelijke klant heb aangebracht of getipt

  Ik zou graag een boekje ontvangen van:
  Happy JacksonPeter Pauper

  Wij ontvangen jouw gegevens door het invullen van dit formulier, zelf ontvang je daar geen bevestiging van. Onderaan in beeld komt te staan dat het formulier verzonden is.