Grande

Grande notitieboeken zijn van het merk Paperblanks.

Paperblanks gebruikt hun eigen notitieboek maten zoals midi, ultra en grande. De grandes zijn het grootste formaat dat ze hebben en komt neer op een A4 notitieboek zoals wij die kennen.

Groot notitieboek

Paperblanks grande worden vaak door de echte journal liefhebbers aangeschaft. Veelal wordt dit boek gebruikt door ondernemers en mensen die veel schrijven. Als het notitieboek open voor je op tafel ligt heb je twee A4 pagina’s ruimte om te schrijven. Dit is ideaal voor strategieën, plannen, aantekeningen bij een seminar of webinar.

Blanco papier

De meeste grote notitieboeken van Paperblanks hebben blanco, ongelinieerd papier van binnen. Een enkeling is gelinieerd. Dit geeft je de mogelijkheid te schrijven en te tekenen en geeft je heel veel vrijheid.

Twee diktes van Paperblanks grande

Er zijn twee soorten Paperblanks grande notitieboeken. Namelijk een dikke en een iets dunnere versie. De dikkere versie heeft 240 pagina’s en de dunnere 128 pagina’s. Dit heeft als reden dat het dikke boek vrij zwaar is, dus als je deze dagelijks mee neemt kan dat vervelend zijn. Daarom zijn er in het zelfde A4 formaat ook dunne of slim varianten verkrijgbaar. Ideaal voor in de vrouwentas of als je deze graag overal mee naar toe neemt.

Assortiment

Wij hebben maar liefst 19 grande notitieboeken van het merk Paperblanks in ons assortiment. Er zit er vast een bij die jou aanspreekt. Veelal is het notitieboek in grande formaat ook verkrijgbaar in een iets kleinere variant: Ultra (ruime A5) of midi (B6).