My Lovely Stationery Box


My Lovely Notebook bestaat 6 jaar en dat vieren we!

Ter gelegenheid van deze mijlpaal introduceren we in beperkte oplage een My Lovely Stationery Box. Een eenmalige verrassingsbox vol met producten waar je paper-lover-hart sneller van gaat kloppen. De My Lovely Stationery Box van My Lovely Notebook is een feit. De inkopen zijn gedaan en alle voorbereidingen zijn getroffen en we hebben echt een super leuke box voor je samengesteld. De box zit vol met producten om in en mee te schrijven, te versturen en je bujo of notitieboek mee op te leuken!

Al overtuigd? Meld je nu aan voor de wachtlijst. Zodra de box te bestellen is krijg jij als eerste bericht.

Waarom zou je bestellen?

💗 Als jij een echte papier liefhebber bent
💗 Als jouw hart sneller gaat kloppen van notitieboekjes, washi tape en kaartjes
💗 Als je van verrassingen houdt
💗 Als je iemand anders wilt verrassen of originele cadeautjes zoekt
💗 Als jij nooit genoeg boekjes en andere stationery producten kunt hebben
💗 Als je deze kans niet wilt missen (er is een beperkte oplage!!)

Handig om te weten

📦 De prijs is inclusief verzendkosten
📦 De box wordt half/eind maart in 1x naar iedereen verzonden
📦 Eventuele extra producten die je bestelt, worden gelijk meegestuurd

Mis deze kans niet en bestel jouw Lovely Stationery box nu!! (Op=op)

Hoe gaat het in zijn werk?
Je bestelt de box via de link op deze pagina in onze webshop. Zodra alle Mystery producten bij ons binnen zijn gaan we de boxen inpakken en vullen. We versturen deze box rond eind maart naar je toe. Alle boxen worden in 1x verstuurd zodat het echt een verrassing blijft wat er in zit. Indien je nog een product uit de shop erbij besteld, dan wordt dit product geleverd bij de rest van je bestelling (eind maart dus). Maar de hele bestelling wordt wel gratis naar je verzonden, dus misschien wel interessant om daar gebruik van te maken. Deze Mystery Box is een eenmalige actie en komt niet meer terug.

Bestel nu snel en bemachtig een van de boxen van de beperkte oplage (klik op de foto)

 

Wat zit er in de box?
Dat kunnen we je uiteraard niet vertellen. Het is een verrassingsbox. Laat je verrassen en geniet van de unpacking experience 🙂

Wat nou als er iets in zit wat ik al heb of niet leuk vindt?
Dat kan gebeuren. Maar ik kan je vertellen dat we een super leuke box hebben samengesteld. Het is echt lastig om dat niet leuk te vinden. Bijna alle producten verkopen we op het moment niet in de webshop, dus kans dat je wat dubbel hebt is er niet. Als je van de stijl, smaak en kwaliteit van My Lovely Notebook houdt dan vind je deze box zeker weten ook heel leuk!