Black Friday

Black Friday 2022 bij My Lovely Notebook

Ja, je leest het goed. Dit jaar doen wij ook mee aan Black Friday en kun je bij ons mooie en unieke producten kopen met korting! Achter de schermen zijn wij al druk bezig met voorbereiden en inkopen doen. We willen natuurlijk een mooie selectie bestaande en nieuwe producten voor je klaar zetten met een goede korting! Kom je ook shoppen?

DE KORTING IS 10% op alles met code LOVELYFRIDAY 

Wat is Black Friday?

Black Friday (zwarte vrijdag) komt overgewaaid uit Amerika en is elk jaar op de vierde vrijdag van november, oftewel de dag na Thanksgiving. Het wordt gezien als de start van het kerstaankopen seizoen (bron: Wikipedia). Deze start begint daar dan met mooie kortingen en bijzondere deals. De meeste werknemers in Amerika zijn dan ook vrij. Dit fenomeen is de laatste jaren ook naar Nederland en België overgewaaid. Ondanks dat wij Thanksgiving eigenlijk niet vieren in Nederland, zie je dat steeds meer winkels en webshops hier aan meedoen. Zo ook wij dit jaar voor het eerst.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is de online tegenreactie op Black Friday vanuit de online winkels. Dan start het Kerstaankopen seizoen dus online. Wij combineren deze twee dagen in 1 mooie actieperiode die het hele weekend (vrijdag t/m maandag) duurt.

Wanneer is er Black Friday bij My Lovely Notebook?

Wij starten Black Friday 2022 op vrijdagochtend 25 november 00:00 uur. De actieperiode loopt tot en met maandag 29 november (Cyber Monday) 23:59.

Koop nu al vast je Kerst cadeautjes

Koop dus nu alvast je Kerst of Sint cadeautjes tijdens de Black Friday actie. Slim omdat je nu goede deals kunt scoren, handig omdat je dan al een actiepuntje heb afgerond en hierdoor minder stress hebt rondom de feestdagen.

Uiteraard pakken wij iedere bestelling in als cadeautje zoals je van ons gewend bent. Geef daarom ook aan bij bestelling wat voor cadeautjes het is (voor jezelf, Sinterklaas cadeautje, Kerstcadeautje of voor een verjaardag). Dan houden wij daar met het inpakken zoveel mogelijk rekening mee.

Zien we je Black Friday 2022 op vrijdagochtend 25 november 00:00 uur hier terug?

Meld je hieronder aan voor de tijdelijke updates over onze aanbiedingen

>> Bekijk nu alvast ons aanbod en maak een whist list aan. <<

Black Friday 2020 My Lovely Notebook