Update februari 2015

Update februari 2015

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een behind the scenes heb geschreven, en het is dus hoog tijd voor een update. Hoe ziet het leven er uit van de dame die deze webshop runt? Er is de laatste tijd veel gebeurd en dat lees je in dit blog.

Update

Om te beginnen is het wel leuk om te vertellen dat ik per 1 december mijn baan heb opgezegd. Voorheen deed ik alles voor My Lovely Notebook naast mijn fulltime baan, maar het runnen van de webshop vond (en vind) ik zo veel leuker dat ik deze beslissing genomen heb. Ik vind het erg belangrijk om je passie te volgen en dagelijks iets te doen waar je echt blij van wordt. En dat kwam in december trouwens heel goed uit, aangezien we het best druk gehad hebben met alle Sinterklaas en Kerst cadeautjes die besteld werden! En in december hebben we ook op meerdere markten gestaan in Amsterdam en Rotterdam. Dus het hebben van extra ‘vrije’ tijd voor de webshop was heel fijn!

Eind december / begin januari hebben we de webshop even dicht gedaan voor een vakantie. Het was wel spannend of mensen het vervelend zouden vinden dat er wel besteld kon worden, maar 1,5 week niet geleverd. We hebben gelukkig geen negatieve berichten hier over ontvangen. Zo konden we begin januari weer fris aan de slag. Heerlijk!

Ook sinds het nieuwe jaar zijn we druk bezig met het toevoegen van nieuwe producten en merken aan het assortiment. Zo heb je misschien wel gezien dat we onwijs gave notitieboeken van buffelleer hebben toegevoegd aan het assortiment. Dat we de collectie van Chronical (de uitgever van de One Line a day dagboeken) hebben uitgebreid met nog meer vrolijke en grappige notitieboeken. En ook hebben we de Happy Jackson familie verder uitgebreid met deze toppers.

notitieboek buffelleer setParis street style le journal
happy jackson serious notebook

Happy Jackson TO DO notitieboek A5

 

 

 

 

Ook hebben we naast notitieboekjes deze leuke tas nog toegevoegd. Je moet tenslotte je notitieboek wel ergens in kunnen doen, right? 😉

In februari zijn we naar twee jaarlijkse inkoopbeurzen geweest en hebben daar weer veel inspiratie opgedaan. Momenteel zijn we met een paar merken in gesprek die we graag aan het assortiment willen toevoegen. In de pijpleiding zitten onder andere nog meer notitieboekjes met een leuke tekst op de voorzijde. Ideaal als cadeautje of om jezelf te motiveren. We kunnen niet wachten tot alles online staat en dit aan jullie kunnen laten zien. PS: We gaan volgende week een aantal prachtige lederen notitieboeken toevoegen die met de hand zijn gemaakt in Italië! Echt zo mooi!!

Webwinkel keurmerk

We zijn sinds begin van het jaar ook goedgekeurd voor het webwinkel keur merk! JEUJ!! Super leuk dat klanten nu ervaringen van anderen kunnen lezen en een gemiddeld cijfer kunnen zien. Wij vinden het zelf ook super leuk om te lezen en het maakt ons echt trots! Mocht je je ervaring met My Lovely Notebook willen delen, kan je op de ervaringen onderaan de pagina of het roze balkje links in je scherm klikken.

Telefonisch bereikbaarUpdate: My Lovely Notebook telefonisch bereikbaar

En nog een nieuwtje, we zijn sinds dit jaar ook telefonisch bereikbaar. Dus als je vragen hebt over een product of tijdens je bestelling, geef ons een belletje op ons 020 nummer (zie contact).

Vermeldingen in pers en op sites

Februari was echt onze maand wat betreft vermeldingen door bloggers en pers. Zo hebben Teskuh, Teamconfetti, Kittehscupcackes, Likeandlove (it) en de Libelle over ons geschreven. We hebben nog nooit zo veel vermeldingen gehad en we zijn echt super blij! Het is toch zonde als er nog mensen zijn die nog nooit van My Lovely Notebook gehoord hebben!

1 februari – Teskuh.nl 

Vermelding op Teskuh.nl

4 februari – Likeandlove.nl

Vermelding Likeandlove

8 februari – Teamconfetti.nl

Vermelding teamconfetti.nl

12 februari – kittehscupcakes,nl

Vermelding Kittehscupcakes.nl
13 februari – Libelle editie 8 – 2015 
Vermelding Libelle vermelding Libelle

 

 

 

 

 

 

 

18 februari – likeandlove.nl
Vermelding likeandlove.nl

Nieuw: Dagdeal

Sind afgelopen week hebben we elke dag een andere aanbieding tegen scherpe prijs. Een leuk schriftje, notitieboekje of organizing gadget voor een klein prijsje bij je bestelling. Ga je wat bestellen op onze site, vergeet dan niet de dagdeal even te checken!

Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen is een merk wat wij (als weinige in Nederland) in het assortiment hebben en wat nog redelijk onbekend is. Zonde, want ze hebben echt mooie producten van mooie materialen zoals echt kurk. Op het gebied van Nomess Copenhagen komt er nu wat versterking bij. De Bijenkorf heeft dit merk sinds afgelopen week ook opgenomen in hun assortiment.

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze update te lezen. Als dat zo is, laat dan een reactie hieronder achter. Dan zal ik proberen wat vaker een kijkje geven in mijn leven waarin ik een webshop run.

Liefs,
Juliëtte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.