Secretaressedag LINKtea borrel

Vandaag hebben we met My Lovely Notebook op een heel leuke borrel gestaan. LINKtea organiseert een keer per jaar op Secretaressedag een netwerk high-tea voor ondernemende secretaresses. My Lovely Notebook was uitgenodigd om tijdens de borrel aanwezig te zijn en de dames onze collectie te laten zien.

Na een inspirerende dag vol rondleidingen, trainingen, gezellig kletsen en high-tea was het tijd voor de borrel. Deze vond plaats op een prachtige locatie. Restaurant Belle in Oud Zuilen.

secretaressedag 17 april

 

 

 

 

 

 

 

Tussen het linken (netwerken) door kon de collectie notitieboekjes bekeken worden en konden de dames ook een lente make-up laten aanbrengen of een lekker massage nemen.

secretaressedag 17 april

 

 

 

 

 

Het was een gezellige borrel en ik heb veel leuke mensen mogen spreken. Daarnaast heb ik ook leuke verhalen gehoord hoe vrouwen hun notitieboekjes gebruiken. Iemand vertelde dat ze altijd een notitieboekje naast haar bed heeft liggen en hier al haar ideeën, gedachten en zelf verzonnen gedichtjes in opschrijft. Een andere dame vertelde weer hoe handig ze een klein notitieboekje vindt voor in haar tas. Altijd iets bij de hand om losse flodders op te schrijven!

secretaressedag 17 april secretaressedag 17 april

 

 

 

 

 

Deze dag werd afgesloten hoe een vrouwen event afgesloten hoor te worden. Juist, met een goed gevulde goodie bag!

secretaresse dag

 

 

 

 

 

 

 

XO Juliette

Kijk hier voor meer informatie over LINKtea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.