Fabulous Women Event 10 mei

Na weken voorbereiding is het dan eindelijk zo ver: Fabulous Women is een feit. Het begon allemaal met een standhouders bijeenkomst waarbij we wat richtlijnen meekregen over hoe het event werd vorm gegeven. Conclusie: we moeten creatief zijn met de plek die we krijgen. Alles moeten we zelf regelen. Tafels om onze notitieboekjes op te leggen om zo een kraampje te creëren. Een manier om onze coole banner op te hangen. We hebben alleen een stukje grond. Maar wel een stukje grond op een prachtige locatie. De grote kerk in Den Haag was voor deze dag omgetoverd tot evenement locatie

Door de informatie vooraf, hebben wij de stand al helemaal voorbedacht en thuis uitgeprobeerd. Zo hebben we met fotografie statieven een vernufde stellage gebouwd waar de banner mooi aan kon pronken! Zo hebben we een mooie afscheiding met de mensen achter ons. Door de vrijheid van ruimte kunnen we dit keer onze notitieboekjes uitstallen op twee tafels die in een hoek staan.

Helaas is het zaterdag verschrikkelijk slecht weer en daardoor is het helaas niet zo druk als wij gehoopt hadden. Maar toch erg fijn dat toch nog een aardige grote groep bezoekers zich door de regen heeft gewaagd naar het event. Heel leuk om te zien dat sommige mensen speciaal voor My Lovely Notebook zijn gekomen. Een klant van ons die via de flyer bij haar bestelling had vernomen dat we op het event stonden is even kennis komen maken. En zo ook een andere dame die heel gericht bij ons spulletjes komt kopen die ze vooraf op de webshop al heeft uitgezocht. Verder zijn andere bekenden die we hadden uitgenodigd even langs gekomen. Leuk!! Daar worden wij echt enthousiast van.

Al met al was het een leuke dag! Op naar het volgende event: Swan Market op 18 mei in Rotterdam!

foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6 foto 7

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.