Swan Market Rotterdam 19 en 20 december 2015

Swan Market Rotterdam 19 en 20 december 2015

Zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 is de laatste Swan Market Rotterdam van dit jaar. En wij zijn er weer bij! Vorig jaar vonden we de sfeer zo leuk, dat we er weer het hele weekend bij zijn. Hét Kerst shop event van het jaar!

Super leuk om onze Rotterdamse trouwe bezoekers en mede standhouders weer te zien. Deze editie valt natuurlijk mooi vlak voor Kerst. We zullen genoeg producten meenemen die je aan iemand cadeau kan doen onder de Kerstboom. Mocht je toevallig een product graag willen hebben, stuur ons een email. We nemen het product voor je mee en reserveren het voor je.

Daarbij hebben we ook veel nieuwe producten en merken die we meenemen naar de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Hiermee hopen we je te verassen. Het is lekker weer binnen, dus geen kou en regen…. heerlijk. Lekker een zondagse slenteren, eten en shoppen zoals die bedoeld is!

Dus voor alle liefhebbers van notitieboekjes, stationery, organizing producten en tassen in (de buurt van) Rotterdam, kom gezellig naar de Swan Market! Kom langs bij onze kraam en bekijk de notitieboeken in het echt. Hou ze vast, ruik er aan en ervaar ze!

De Swan Market is hét event waar je de leukste creaties op het gebied van design, mode, sieraden, kunt, vintage, interieur, stationery en eten & drinken kan vinden! Lekker struinen langs de mooiste stands van die gezellige artistiekelingen/verkopers. Uiteraard ook voldoende aandacht voor de maag, met een Food Court met meer dan 25 soorten Food cateraars. Lekker eten en drinken onder het genot van goede live muziek (singer-songwriter, folk, soul, funk, pop). En uiteraard het beroemde springkussen en de zweefmolen zijn voor de kids aanwezig!

Voor een lekkere onbezorgde dag waar je kunt genieten van gezelligheid en waar je je vooral ook kunt laten inspireren!

Swan Market Rotterdam

✫ Zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 ✫
♔12:00 tot 18:00 ♔
☼ Van Nelle fabriek, Rotterdam ☼
✩ Toegang: 2 euro (< 18 en > 65 jaar GRATIS) ✩

Mocht er een product zijn die je graag wilt hebben, laat het even weten via de email. We nemen het dan graag mee en reserveren het voor je!

Een deel van de producten die we meenemen naar Rotterdam


Wil je een overzicht van alle events waar we komende tijd staan, kijk dan even bij dit overzicht.

Swan Market Rotterdam 19 en 20 december 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.