Swan Market 15 maart 2015 Rotterdam

Swan Market 15 maart 2015 Rotterdam

Zondag 15 maart staan we weer in Rotterdam op de Swan Market. Dus voor alle liefhebbers van notitieboekjes, stationary, organizing producten en tassen in (de buurt van) Rotterdam, kom naar de Swan Market!

De Swan Market is hét event waar je de leukste creaties op het gebied van design, mode, sieraden, kunt, vintage, interieur, stationary en eten & drinken kan vinden! Lekker struinen langs de mooiste stande van die gezellige artistiekelingen/verkopers. Uiteraard ook voldoende aandacht voor de maag, met een Food Court met meer dan 25 soorten Food cateraars. Lekker eten en drinken onder het genot van goede live muziek (singer-songwriter, folk, soul, funk, pop). En uiteraard het beroemde springkussen en de zweefmolen zijn voor de kids aanwezig!

Voor een lekkere onbezorgde zondagmiddag, waar je kunt genieten van gezelligheid en waar je je vooral ook kunt laten inspireren!

Ook is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door de Van Nelle fabriek (UNESCO Werelderfgoed). Je kunt je hier inschrijven voor de rondleiding.
Let op, deze editie gaat de markt een uurtje eerder open. Dus ben je een vroege vogel, kom dan lekker vroeg!

Swan Market 15 maart 2015 Rotterdam

✫ Zondag 15 maart 2015 ✫
♔11:00 tot 18:00 ♔
☼ Van Nelle fabriek, Rotterdam ☼
✩ Toegang: 1 euro (< 18 en > 65 jaar GRATIS) ✩

Mocht er een product zijn die je graag wilt hebben, laat het even weten via de email. We nemen het dan voor je mee en reserveren het voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.