Kerstmarkt Haarlem 12 en 13 december 2015

Kerstmarkt Haarlem 12 en 13 december 2015

We staan op de Kerstmarkt Haarlem in december. Wat gaaf!! Het is de eerste echte Kerstmarkt die we doen bij My Lovely Notebook. En ook nog eens een Kerstmarkt dichtbij huis. We zijn er twee dagen te vinden, 12 en 13 december met onze prachtige collectie notitieboeken.

Kerstmarkt Haarlem

De Kerstmarkt in Haarlem is een begrip. Het is één van de grootste Kerstmarkten van Nederland. De binnenstad is volledig gehuld in kerstsfeer, er zijn 350 kerstkramen op en rond de grote markt. Dus als je nog op zoek bent naar leuke en originele Kerstcadeaus moet je zeker hierheen komen. Daarnaast zingen er koren kerstliederen, zijn er veel activiteiten voor kinderen. Bijvoorbeeld kerstmutjes maken, op de foto met de kerstman en geschminkt worden.

Kerstmarkt Haarlem zaterdag 12 december

De eerste dag dat we op de Kerstmarkt staan is zaterdag 12 december. En we staan niet alleen. Die dag delen wij een kraam met Sweetest Design. Een super leuke webshop met zelfgemaakte en zelfontworpen sieraden, home producten, linnen tasjes en babykleding. Wij staan zelf met onze collectie notitieboeken en bijzondere Kerstkaarsen. Dus ben je op zoek naar een cadeautje dan moet je echt bij onze kraam zijn.

We staan op zaterdag op de Nieuwe Groenmarkt.
Zaterdag is de markt van 11:00 tot 19:00 uur.

Kerstmarkt Haarlem 12 en 13 december 2015

Kerstmarkt Haarlem zondag 13 december

Zondag kun je ons vinden op een andere plek. Dan staan we midden op de Grote Markt. We staan die dag alleen met My Lovely Notebook producten. Voor de leukste notitieboeken moet je natuurlijk wel even bij ons langskomen.

Zondag is de Kerstmarkt van 10:00 tot 18:00 uur.
Locatie: Grote Markt Haarlem (zie plattegrond)

Kerstmarkt Haarlem 12 en 13 december 2015

Ben je erbij?

Laat het ons weten. Geef hieronder in de reacties aan of je van plan bent langs te komen bij My Lovely Notebook op de Kerstmarkt Haarlem.
Vinden we natuurlijk super leuk! En mocht er een product zijn wat we voor je mee moeten nemen, laat ons dat dan even weten per email. Dan reserveren we het product voor jou. Dan kan het het even vasthouden en voelen voordat je het koopt.

Tot 12 en/of 13 december!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.