Inspirerend event en duurzame markt – 4 juni 2015 Amsterdam

Inspirerend event en duurzame markt - 4 juni 2015 Amsterdam

BECOME INSPIRED TO CREATE A BETTER WORLD

Planet Green Socks is een platform waar impactmakers uit zowel de commerciële als de ideële wereld samenkomen om hun inspirerende kennis te delen.

In het prachtige gebouw van de Impact Hub Amsterdam in het Westerpark delen pioniers in korte ‘bites of inspiration’ hun visie en hun ambities op het gebied van sociaal ondernemerschap en duurzaamheid.

Deze editie is in samenwerking met De Aanrader, dé website voor duurzaam consumeren. Er zullen diverse sprekers komen en er is een mini markt met mooie, duurzame producten.

Sinds een aantal maanden staan wij vermeld op DeAanrader en hebben we al eerder met onze producten op hun event gestaan. Dit keer zijn wij er ook weer bij!

Het evenement biedt daarnaast de gelegenheid om potentiële samenwerkingen te verkennen. Alles in een relaxte sfeer met drankjes, hapjes en fijne muziek.

4 juni 2015 zal dit evenement plaatsvinden in Amsterdam op het Westergasterein. Iedereen is welkom! Kijk even op het Facebook Evenement voor de laatste updates en om te laten weten dat je erbij bent.

.▬▬▬ PROGRAMMA ▬▬▬

17:30 – 18.00 uur: Inloop / sluit deuren
18.00 – 18.10 uur: Instock
18.25 – 18.35 uur: 1% Club
18.50 – 19.00 uur: Dance4Life
19.00 – 21.00 uur: Netwerkborrel en mini markt

Voor en na de presentaties kun je een rondje lopen over de minimarkt. Hier vind je een aantal stands van duurzame merken of bedrijven die duurzame producten verkopen. Wij zullen met My Lovely Notebook er staan met onze duurzame producten van merken zoals: Nkuku en Only Natural.

In het kort 4 juni

Wanneer: woensdagavond 4 juni 2015
Tijd: 17:30 uur
Adres: de Hub Amsterdam, Haarlemmerweg 10c (westergasterrein)
Entree: gratis

Duurzaam is niet moeilijk, geitenwollen sokken of iets vies… nee duurzaam is leuk, vriendelijk en makkelijk! Daarnaast is eerlijk omgaan met mens en milieu ook hip, leuk en haalbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.