FeelGood market 16 november Eindhoven

FeelGood market 16 november Eindhoven

Ja, we zijn binnenkort weer in het zuiden met onze collectie notitieboekjes, fotoalbums, organizing producten en tassen! Op de FeelGood Market in Eindhoven om precies te zijn.

Elke 3de zondag van de maand wordt het klokgebouw terrein in Strijp-S omgebouwd tot een unieke lifestyle markt. Hier vind je dan veel design, kunst, fashion, streekproducten, lifestyle producten en nu dus ook Stationary producten! Op deze markt kun je ook lekker eten en drinken, vinden er workshops plaats en is er live muziek. Het is naast een markt ook een ontmoetingsplek waar je lekker kunt rond struinen. En je hebt de kans de verhalen achter de producten van de stand houders te komen.

Het leuke is dat je de producten van My Lovely Notebook kunt vasthouden en kunt ‘voelen’ en direct kunt meenemen als je iets koopt. Dat is toch anders dan online een product kopen. We verwachten aardig wat nieuwe collectie binnen te krijgen de komende weken, dus hopelijk kunnen we je daar verassen met onze nieuwe producten en merken.

✫ FeelGood Market✫
✪ Zondag 16 november ✪
✫ 12:00 – 18:00 ✫
✪ Ketelhuisplein in Strijp-S, Eindhoven ✪
✫ Toegang: GRATIS!! ✫

We hebben er veel zin in om weer een keer in het zuiden te zijn en hopen dat je even langs komt als je uit de buurt komt!

Tip: Heb je een specifiek product op het oog? Laat het ons weten, dan nemen we dat product voor je mee en reserveren we het voor je. We nemen namelijk niet altijd de hele collectie mee die online staat.

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.