Duurzaam Talkshow event en minimarkt 4 maart

Duurzaam Talkshow event en minimarkt 4 maart

De Aanrader is website met verzameling van veel duurzame producten, biologische restaurants en initiatieven waar je blij van wordt. Wij staan sinds een aantal maanden al vermeld op deze website tussen de andere ‘aanraders’. Nu gaan ze offline en organiseren ze iets leuks: deAanrader LIVE!

DeAanrader LIVE is een talkshow event en minimarkt over duurzaam consumeren. DeAanrader organiseert dit event om duurzaam consumeren in de spotlights te zetten. Ook verbinden zij duurzame vraag met duurzaam aanbod. Het is namelijk nog niet altijd makkelijk om een duurzame keuze te maken. Hun doel is mensen te inspireren tot het maken van (meer) duurzame keuzes waar dat mogelijk is. Duurzaam is niet moeilijk, geitenwollen sokken of iets vies… nee duurzaam is leuk, vriendelijk en makkelijk! Daarnaast is eerlijk omgaan met mens en milieu ook hip, leuk en haalbaar.

DeAanrader Talkshow event en minimarkt

4 maart 2015 zal dit event plaatsvinden in Amsterdam. De deuren zijn voor iedereen geopend! Voor en na de talkshow kun je een rondje lopen over de minimarkt. Hier vind je een aantal stands van duurzame merken of bedrijven die duurzame producten verkopen. Wij zal My Lovely Notebook staan met haar Nkuku en Only Natural collectie.

Er komen veel spreker die zeker de moeite waard zijn: Tony Chocolonely, VandeBron, de Krat, Peerby, het Kaufhaus, ASN Bank, Social Enterprise NL, Ctaste en de kledingbibliotheek.

Aansluitend zal er een borrel plaats vinden en kun je dus nog even lekker shoppen op de minimarkt.

In het kort
Wanneer: woensdagavond 4 maart 2015
Tijd: 19:00 uur
Adres: de Hub Amsterdam, Haarlemmerweg 10c (westergasterrein)

Laat weten dat je komt en like het event van deAanrader op Facebook.

Heb je een product van My Lovely Notebook op het oog en wil je dat we dat voor je meenemen naar dit event? Stuur ons even een email, dan zorgen we dat we het product voor jou meenemen en reserveren.

Duurzame en fairtrade producten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.