6 september 2015 Swan Market Rotterdam

Zondag 6 september 2015 staan we weer in Rotterdam op de Swan Market. We hebben er weer super veel zin in! Afgelopen maanden hebben we op wat minder markten gestaan. Dat vinden we jammer. In deze editie hebben we dus extra veel zin in! Daarbij hebben we ook veel nieuwe producten en merken die we meenemen naar het Museumpark in Rotterdam. Hiermee hopen we je te verassen. Daarbij hopen we natuurlijk op mooi weer. Zodat jij lekker op zondag 6 september kunt slenteren, shoppen en een lekker hapje kunt eten.

Voor alle liefhebbers van notitieboekjes, stationery, organizing producten en tassen in (de buurt van) Rotterdam, kom gezellig naar de Swan Market! Kom langs bij onze kraam en bekijk de notitieboeken in het echt. Hou ze vast, ruik er aan en ervaar ze!

De Swan Market is hét event waar je de leukste creaties op het gebied van design, mode, sieraden, kunt, vintage, interieur, stationary en eten & drinken kan vinden! Lekker struinen langs de mooiste stande van die gezellige artistiekelingen/verkopers. Uiteraard ook voldoende aandacht voor de maag, met een Food Court met meer dan 25 soorten Food cateraars. Lekker eten en drinken onder het genot van goede live muziek (singer-songwriter, folk, soul, funk, pop). En uiteraard het beroemde springkussen en de zweefmolen zijn voor de kids aanwezig! En vanaf nu is de Swan Market weer buiten op het vertrouwde Museumpark.

Voor een lekkere onbezorgde dag waar je kunt genieten van gezelligheid en waar je je vooral ook kunt laten inspireren!

Swan Market Rotterdam

✫ Zondag 6 september 2015 ✫
♔12:00 tot 18:00 ♔
☼ Museumpark, Rotterdam ☼
✩ Toegang: 1 euro (< 18 en > 65 jaar GRATIS) ✩

Mocht er een product zijn die je graag wilt hebben, laat het even weten via de email. We nemen het dan graag mee en reserveren het voor je!

Een deel van de producten die we meenemen naar Rotterdam


Swan Market Rotterdam 6 september 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.