26 oktober 2014 – Pure Markt Amsterdam park Frankendael

26 oktober 2014 - Pure Markt Amsterdam park Frankendael

Voor het eerst staan we lekker dichtbij huis, op de Pure Markt om precies te zijn!

De Pure Markt is een markt is een reizende zondags markt met een aantal vaste locaties binnen Amsterdam en soms daarbuiten. Op deze markt vind je pure producten, verkocht door de producenten zelf. Het leuke is dat zij het verhaal kunnen vertellen over de ingrediënten, herkomst en het productieproces.Ook op het gebied van non-food hebben is er een mooi assortiment bijzondere producten. My Lovely Notebook is er deze maand voor het eerst bij. De Pure Markt staat voor lekker eten en drinken, regionaal en seizoensgebonden, ambachtelijkheid, creativiteit, duurzaamheid, gezondheid en gezelligheid.

Park Frankendael is het grootste en belangrijkste ecologische park van Amsterdam. Het park is de laatste tien jaar ingrijpend gerenoveerd. Op de locatie van de voormalige stadskwekerij is een nieuw parkgedeelte aangelegd, en de historische tuinen zijn in oude luister hersteld. Grote grasvelden, kinderspeelplaatsen en het Slingerpad maakt deze locatie uitermate geschikt voor onze sfeervolle markt. Tijdens de Pure Markt staan de kramen langs het Slingerpad onder het toeziend oog van meneer en mevrouw ooievaar in hun nest. Op de speciaal ingerichte picnickplaatsen kun je even uitrusten en genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het mooie park. Voor de kinderen zijn er diverse speelplaatsen en andere activiteiten.

Wanneer: zondag 26 oktober 2014
Tijd: van 11 – 18 uur
Waar: Hoek Middenweg / Kamerlingh Onneslaan, Amsterdam-Watergraafsmeer
Entree: gratis
Parkeren: voldoende parkeerplek (en gratis op zondag)

Zien we jullie daar?

Mocht je een product op het oog hebben en kom je langs? Laat het ons dan even weten. Dan nemen we het product voor je mee en reserveren wij het voor jou!

* Afbeelding is niet van de Pure Markt, maar een foto van onze kraam of het Summer of Hippiness event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.