17 en 18 juni 2016 aanwezig op het Spirit Business Event

17 en 18 juni 2016 aanwezig op het Spirit Business Event

Simone Levie en Dolly Heuveling van Beek organiseren deze week voor de derde keer het Spirit Business Event (SBE). Ook My Lovely Notebook zal er dit keer weer bij zijn met de notitieboeken collectie in de pauze. Ga je naar dit event kom dat zeker even langs in de pauze, of heb je iets online gezien wat je wilt reserveren en zeker wil dat ik meeneem daarheen, laat het even weten!

Wat is het Spirit Business Event?

Het event is een tweedaags event met gelijkgestemden die tijd en geld investeren om even uit hun business te stappen en willen werken aan hun business en aan zichzelf. In deze twee dagen leer je nog meer online te ondernemen vanuit je hart en met je passie en kennis te doen waar de wereld op wacht. Er zullen veel sprekers komen om te inspireren, maar uiteraard doen Dolly en Simone ook hun inspirerende verhalen en delen hun kennis.

Het spirituele van dit event is het leren luisteren naar je intuïtie, je hart. En te bedenken hoe je je kunt onderscheiden op hele praktische zaken zoals bloggen, nieuwsbrieven versturen en personal branding. Maar ook verbinden, blokkades doorbreken, geld mindset veranderen en kwetsbaar durven zijn. Daarnaast zullen er gezamenlijk meditaties gedaan worden, wat heel bijzonder is.

Heb je nog geen kaartje? Volgens mij zijn ze nog te bestellen op deze site: spiritbusinessevent.nl

My Lovely Notebook

Mocht je een notitieboek op het oog hebben, een cadeautje nodig hebben of ook heel dol zijn op papier en notitieboekjes?
Kom dan zeker even een kijkje nemen bij onze stand op het event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.