15 juni Swan Market Rotterdam

15 juni Swan Market Rotterdam

15 juni staan we weer in Rotterdam op de Swan Market. De sfeer, de mensen en de gezelligheid is ons goed bevallen, en daarom zijn we in juni weer terug!  Dus voor alle liefhebbers van notitieboekjes, stationary, organizing producten en tassen in (de buurt van) Rotterdam, kom naar de Swan Market! Het leuke is dat het 15 juni vaderdag is, dus als je nog geen cadeautje hebt, je je vader een mooi cadeau kan laten uitzoeken.

De Swan Market is hét event waar je de leukste creaties op het gebied van design, mode, sieraden, kunt, vintage, interieur, stationary en eten & drinken kan vinden! Lekker struinen langs de mooiste stande van die gezellige artistiekelingen/verkopers. Uiteraard ook voldoende aandacht voor de maag, met een Food Court met meer dan 25 soorten Food cateraars. Lekker eten en drinken onder het genot van goede live muziek (singer-songwriter, folk, soul, funk, pop). En uiteraard het beroemde springkussen en de zweefmolen zijn voor de kids aanwezig!

Voor een lekkere onbezorgde zondagmiddag, waar je kunt genieten van gezelligheid en waar je je vooral ook kunt laten inspireren!

Swan Market Rotterdam

✫ Zondag 15 juni 2014 ✫
♔12:00 tot 18:00 ♔
☼ Museumpark, Rotterdam ☼
✩ Toegang: 1 euro (< 18 en > 65 jaar GRATIS) ✩

Mocht er een product zijn die je graag wilt hebben, laat het even weten via de email. We nemen het dan voor je mee en reserveren het voor je!

Kom je niet uit de buurt van Rotterdam, kom dan 15 juni in Amsterdam Oost langs voor de Vaderdag ophaal-service!

Ben jij er ook bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.