15 februari 2015 Feelgood market in Eindhoven

15 februari 2015 Feelgood market in Eindhoven

Last minute hebben we toch besloten weer op een lifestyle markt te staan in februari. We vinden het zelf altijd erg leuk om te doen. Zo spreken we de klanten van My Lovely Notebook een keer in het echt en kan iedereen de producten zien, voelen en ervaren. Maar nu is het zo dat het in Eindhoven komend weekend natuurlijk Carnaval is. Dus speciaal voor de mensen die op zondag niet naar de parade of de optocht willen kunnen lekker shoppen in het Klokgebouw. De Feelgoodmarket vindt daar weer plaats en dit keer met een festival editie. Hier hoor je geen carnavals muziek, maar het wordt wel een feestje!

15 februari 2015 wordt er ook gezorgd voor extra veel (gratis) entertainment tijdens de Feelgood Market. Zo kun je zweven in een nostalgische zweefmolen (ook voor volwasssen), is er een super schattig poppentheater, een voorlees-bus, schminken en workshops salsa dansen. Daarnaast spelen er ook nog 3 goede bands.

Feelgood Market Eindhoven

Datum: 15 februari 2015
Tijd: 12:00 tot 19:00 uur
Locatie: Klokgebouw Eindhoven (Strijp-s)
Entree: gratis

15 februari 2015 Feelgood market in Eindhoven

PS: heb je een product op het oog wat je graag zou willen zien/reserveren, laat het ons dan even weten. Aangezien de kramen niet groot genoeg zijn voor al onze producten, zullen we een selectie meenemen. Als je ons een email stuurt (info@mylovelynotebook.nl) dan zullen we het product sowieso voor je meenemen!

Een deel van de producten die we meenemen naar Eindhoven


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.